Rockstar Facilitator Grafiske referater Illustrationer Tegnede videoer Kurser Blog Om Lise EN Kontakt Login

VELKOMMEN I MIN ESSENS-RAKET!

This is a great place to put your CTA that you have been building towards in your video.

DISMISS MESSAGE

Og hvem er jeg egentlig?

Jeg er uddannet arkitekt med erfaring fra forskellige tegnestuer og ingeniørvirksomheder.

I min tid som ansat oplevede jeg, at det virkelig kreative aspekt manglede, og da jeg for alvor var tæt på at visne, besluttede jeg at starte min egen virksomhed, så jeg kunne få mine kompetencer i spil og hjælpe virksomheder med at fremme deres kommunikation visuelt.

Min virksomhed ”Tanke til Streg” startede jeg i 2014.

I 2023 ændrede jeg navnet til "Lise Grastrup – The Highlight Studio."

Hvorfor? Fordi jeg ønsker at sætte fokus på det, jeg for alvor kan: at fremhæve essensen af dine budskaber, skære ind til benet, finde kernen, læse mellem linjerne af det, der bliver sagt.

Highlighte!

 

Essens-Raketten skaber vi sammen

Raketten får dit budskab og dig (din virksomhed) ud i rummet, den er energifyldt, dragende og så brager den gennem lydmuren!

Hvordan ser en ydelse eller et produkt ud? Det kan være en tegnet info-video, et tegnet referat, en plakat eller et kursus i grafisk facilitering, hvor du/ I lærer at kommunikere og formidle visuelt/ grafisk.

 

Pseudo-inolvering slutter her!

Jeg har set alt for meget pseudo-involvering ude i virksomhederne og for mange projekter, som kunne have været løst mere spændende og kreativt, hvis afsenderen havde haft mere fokus på at involvere medarbejderen OG involvere sådan en som mig tidligere i processen.

En pakkeløsning fås i mig: Jeg er de kompetencer, som bør trækkes ind i maskinrummet så tidligt som muligt i processen.

Hvorfor? Fordi jeg både har de hårde og de bløde kompetencer, som jeg, lidt firkantet, vælger at betegne dem. Struktur og analyse samt udvikling af kreative visuelle produkter: Jeg lytter mellem linjerne og skaber tryghed sideløbende med at jeg bevarer det nødvendige overblik.

Det giver jer den bedste proces og det bedste raket-resultat ;)

 

Hvordan jeg arbejder

Jeg har altid fokus på at udforske, hvad det kræver at indfri dit specifikke behov på den bedst mulige måde. Sammen finder vi den optimale Raket-løsning for dig og din virksomhed ;)

Situationer og udfordringer ændrer sig ofte i løbet af processen, og jeg lægger stor vægt på at være fleksibel og lyttende, så du får det allerbedste resultat med den største værdi.

Min idé

Tegninger er fantastisk stærke til at forbedre engagementet og ejerskabet hos alle typer af mennesker og formålet er derfor at fremhæve essensen af din virksomheds vision, idé m.m. via en stærk og tydelig visuel Essens-Raket, hvordan den end ser ud!

Sammen træder vi ombord og brager ud i rummet med stor effekt på verden...samtidig med at vi har det sjovt!

Det unikke er stærkt

De primære ydelser og produkter er unikke grafiske referater, tegnede info-film og kurser i grafisk facilitering. Derudover skaber jeg målrettede illustrationer til præsentationer, rapporter, nyhedsbreve m.m.

Med Essens-Rakettens målrettede tegninger, infovideoer eller noget tredje, skabt præcis til formålet, rammer du rent og lyser op i rummet.

TRÆKKER RUMMET I DIG?

I en skør og vild, larmede verden har din virksomhed brug for at kommunikere klart og på en måde, som huskes.

Illustrationer understøtter og highlighter din virksomheds fokuspunkter, hvem I er og hvad I arbejder for at opnå. OG: De gør det lettere at arbejde hen imod jeres fælles målsætning.

I Essens-Raketten flyver I ud i rummet og stråler klart med jeres budskaber. 

Nysgerrig nu? Ring på +45 51207689 eller skriv en mail: [email protected]

EKSEMPLER

KUNDERNE SIGER:

Findes der noget bedre end tilfredse kunder?

"Hos F5 har vi høje forventninger og Lise leverer på et højt niveau hver gang, fordi hun, på en struktureret og professionel måde, evner at skabe et samlet visuelt billede af dagens pointer. "

Per Holm
Senior Manager of Operations

"THANK YOU, Lise Grastrup. In just one day, Lise managed to open up my mind to the act of drawing. Now, I have the courage to do it and will even claim that I have mastered the art of drawing – and I will never stop! "

Carina Cederbye
CEO, Cederbye

"Lises tegnede referat tilfører stor værdi, fordi det bliver meget klart, hvem vi er som virksomhed, og hvad vi arbejder hen imod. "

Robert Neble Larsen
CEO, EDC Erhverv, Poul Erik Bech

"Lise is a competent and accommodating teacher and I highly recommend her courses to others who are in the field of teaching and communication. "

Eva Ulstrup
Learning Consultant at the university of Copenhagen

"Tak, Lise, for at få en svær opgave til at virke let! Målrettede tegninger lavet på stedet i samarbejde med deltagerne er et fantastisk redskab til at skabe strategiske løsninger. "

Jesper Sylvest Sørensen
Job Business Transformation Partner at Telenor DK

"Lise tilpasser sig hurtigt situationen og formår på utrolig vis at illustrere meget komplekse emner, samtidig med at hun lytter. Stærk måde at fastslå og huske pointer fra mødet. "

Kenneth Thomsen
Senior HR Consultant at Danske Bank

"The speed and the types of assignments made sure that we got the tools and instructions in the correct order to become confident with them. Already the day after the course, we used the new skills at an intern strategy day, which was very strong and powerful! "

Henrik Bogh
Marketing Manager, Rhetorica

"Thank you for a great course in graphic facilitation, Lise. I just used drawing in my presentation and it was so cool! The feedback I got from the participants was amazing!"

Malene Keil Sørensen
Senior Consultant, Danske Bank

"Det grafiske referat er en dokumentationsform, som lever længe i vores bevidsthed - og så bidrager det til en stærk ejerskabsfølelse i forhold til vores projekter og virksomhed generelt."

Susanne Grøn
Vice President, Process Innovation, Chr. Hansen

"Det tegnede referat gjorde, at emnet virkede mindre komplekst, hvilket fik deltagerne til at opleve glæde og engagement i forhold til projektet!"

Bjørn Borup
CIO, Ingeniørforeningen IDA

"Praise you, Lise, for guiding the excited group in the heat of the battle in a calm and competent manner! It was a great day, learning graphical facilitation, with a lot of good laughs during the tasks!"

Kirsten Groth Willesen
Special Consultant, Sundhedsstyrelsen

"Lises tegninger til vores ansøgningsmateriale fremhævede pointer og vision for Iværksætterhuset, og kombinationen af ord og billeder stod stærkt - og vi vandt da også opgaven!"

Kristine Garde
Head of Cleantech Innovation, Scion DTU

"We wanted to present a complex biotechnological system and Lise delivered a really nice illustration, which brings our message across with humor and elegant visual expression."

Claus Kristensen
CEO GlycoDisplay

"Lise is very effective and professional in the working process. The poster we had made for our kick-off seminar became a success! People were thrilled and the visual presentation was a great support for the leaders telling the company story in a clear and vivid way, pointing at the poster."

Mickey Maymann
Country Manager, Denmark, The Adecco Group

"Det var meget inspirerende at have dig med, Lise, og din tegning vil være en ledestjerne for udviklingen af vores fremtidige rapportering."

Thomas Emig
Head of Accounting & Control at Maersk Tankers

"De indlysende fordele ved det tegnede referat er, at det er et procesværktøj, som samtidig giver et konkret og synligt output med det samme – nemlig et fælles grundlag som danner afsæt for egne fortællinger."

Gitte Skibstrup Nicolajsen
Bestyrelsesformand for Sankt Helene Skole

"Det var fantastisk at have dig med på vores personaledag, Lise: Dine streger var det perfekte referat ifm. vores rettighedsarbejde og gennemgangen til sidst tilførte både refleksion og humor. Nu pryder referatet en væg på vores kontor til daglig glæde og inspiration for alle."

Lisbeth Jessen
Direktør, Danner

6 seje assistenter i virksomheden

Efter snart 10 år som soloselvstændig er det sundt at trække nogle ekstra kompetencer ind i virksomheden, så her er mit nye crew: 6 unikke assistenter med hver deres særlige tilgang og kendetegn. De skal hjælpe mig med at se tingene fra flere vinkler, og de vil med tiden få en tydelig rolle, og du vil opleve dem flere forskellige steder...;)

Close

Send me a message

You are welcome to call me at +45 51207689 or leave me a message here and I will get back to you as soon as I am available.