Boost din forretning med illustrerede pointer og budskaber!

Lad os komme i gang!

"Lises tegninger til vores ansøgningsmateriale fremhævede pointer og vision for Iværksætterhuset, og kombinationen af ord og billeder stod stærkt - og vi vandt da også opgaven!"

Kristine Garde
Head of Cleantech Innovation, Scion DTU

"Lise er meget effektiv og professionel i arbejdsprocessen. Plakaten hun lavede til vores kick-off seminar for 150 medarbejdere blev en stor succes og var et godt afsæt for lederne at fortælle ud fra."

Mickey Maymann
Country Manager, Denmark, The Adecco Group

"Vi bruger ofte Lises illustration, når vi underviser byggebranchen. Lises baggrund som arkitekt gjorde os trygge i valget af hende som leverandør, og vi er meget glade for både samarbejdet og resultatet."

Hanne Steffensen
Communication Manager, K-Jacobsen A/S

"Vi ønskede at præsentere et meget komplekst bioteknologisk system og Lise leverede en virkelig fin illustration, som viser vores pointe med både elegance og humor!"

Claus Kristensen
CEO GlycoDisplay, University of Copenhagen

"Vi er slet ikke i tvivl om, at den enkle, visuelle formidling er med til at styrke læringen og sætte refleksionerne i gang hos personalet på plejecentrene og i hjemmeplejen. Tak, Lise, for de fine refleksionskort."

Kirsten Groth Willesen
Special Consultant, Sundhedsstyrelsen

"Lise har tegnet flere skabeloner for IDA Innovation Lab, der fungerer som en form for udviklingsdokumenter, vi aktivt kan arbejde med. Lises streg er enkel og udstråler professionalisme blandet med personlighed, og så leverer hun hurtigt!"

Bjørn Borup
CIO, Ingeniørforeningen IDA

"Det visuelle udtryk er en stærk udtryksform, og ord alene kan ikke indkapsle emnerne på samme måde, som Lises tegninger gør. Det letter og understøtter vores samtaler og refleksioner – tak for gode tegninger og hurtig levering, Lise."

Kari Rose Holm
Programleder, Sundhedsstyrelsen

"For at skabe fokus på fire kerneområder hos vores medarbejdere fik vi lavet fire illustrationer til at hænge synligt flere steder og som hurtigt kunne afkodes – det må vi sige til fulde blev indfriet!"

Kristine Cavling
Konsulent, Lyngby-Taarbæk Kommune

KOMMUNIKER TYDELIGT MED ILLUSTRATIONER

Når du anvender illustrationer, som er lavet til dit specifikke formål, sikrer du at budskabet bliver tydeligt for din målgruppe. En tegning taler direkte til os på en måde, som ord ikke formår.

Netop derfor er det så effektivt at bruge en tegning til at vise dit produkt, din viden eller din vison. Ved at tydeliggøre budskabet på denne måde vil du skille dig ud.

Derudover er illustrationer et effektivt supplement til f.eks. rapporter, powerpoint-præsentationer og undervisningsmateriale. Med simple illustrationer bliver indholdet løftet til et højere niveau og letter forståelsen.

Oplev hvor stærkt du kan præsentere din vision, dit mål, din dagsorden, dit produkt – eller hvad det skal være – ved at anvende illustrationer.

PRISEKSEMPLER

HVORDAN FUNGERER DET?

Jeg leverer illustrationer til mange forskellige formål – intet er for småt eller for stort! 
Sammen finder vi den bedste løsning for dig ud fra dine behov, idéer og ønsker.

 

Min timepris er 1.400 kr. ekskl. moms. Du kan se forskellige eksempler ovenfor og danne dig et indtryk af mine priser.

Jeg glæder mig til at lave tegninger i samarbejde med dig og din virksomhed.

Kontakt mig endelig hvis du har nogen spørgsmål:

+45 5120 7689

eller [email protected]

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.