Slut med Pseudo-involvering

Lad os komme i gang!

"Det grafiske referat er en dokumentationsform, som lever længe i vores bevidsthed - og så bidrager det til en stærk ejerskabsfølelse i forhold til vores projekter og virksomhed generelt."

Susanne Grøn
Vice president, Process Innovation, Chr. Hansen

"Det tegnede referat gjorde, at emnet virkede mindre komplekst, hvilket fik deltagerne til at opleve glæde og engagement i forhold til projektet!"

Bjørn Borup
CIO, Ingeniørforeningen IDA

"Potentielt svært at huske detaljer og proces efter en hel strategidag. Ikke her!! Højst værdifuldt og æstetisk smukt. Lise udførte et fantastisk stykke arbejde!"

Claus Adam Jarløv
CEO GlobalDenmark

"Lise tilpasser sig hurtigt situationen og formår på utrolig vis at illustrere meget komplekse emner, samtidig med at hun lytter. Stærk måde at fastslå og huske pointer fra mødet."

Kenneth Thomsen
Senior HR konsulent, Danske Bank

"Tak, Lise, for at få en svær opgave til at virke let! Målrettede tegninger lavet på stedet i samarbejde med deltagerne er et fantastisk redskab til at skabe strategiske løsninger."

Jesper Sylvest Sørensen
Business Transformation Partner at Telenor DK

"Lises tegnede referat tilfører stor værdi, fordi det bliver meget klart, hvem vi er som virksomhed, og hvad vi arbejder hen imod."

Robert Neble Larsen
CEO EDC Poul Erik Bech

"Hos F5 har vi høje forventninger og Lise leverer på et højt niveau hver gang, fordi hun, på en struktureret og professionel måde, evner at skabe et samlet visuelt billede af dagens pointer."

Per Holm
Senior Manager of Operations at F5 networking

"På vores årlige konference CPH CLIMATE SOLUTIONS tegnede Lise et imponerende billede af konferencens 5 spor plus de overordnede emner - utrolig flot og let at relatere til!"

Per Boesgaard
Senior konsulent, Københavns Kommune

"Effektivt og imponerende! Med nærmest ingen forhåndskendskab mester Lise at opfange og tegne pointerne fra dagen og samtidig skabe et samlet kronologisk overblik!"

Daniel Jørgensen
Sales Director, Ørsted (Dong Energy)

"Udover at tegne det der bliver sagt, formår Lise også at tilføre tegningerne atmosfære og karakter - guld værd at høre hendes gennemgang af referatet da hun har et skarpt objektivt blik."

Henrik Timm
Partner, Peak Consulting Group

"De indlysende fordele ved det tegnede referat er, at det er et procesværktøj, som samtidig giver et konkret og synligt output med det samme. Og så taler det visuelle stærkt til hjernen og sætter tanker i gang, samtidig med at det er flot og har en stor WOW-effekt! "

Gitte Skibstrup Nikolajsen
Bestyrelsesformand, Skt. Helene Skole

"Det var fantastisk at have dig med på vores personaledag, Lise: Dine streger var det perfekte referat ifm. vores rettighedsarbejde og gennemgangen til sidst tilførte både refleksion og humor. Nu pryder referatet en væg på vores kontor til daglig glæde og inspiration for alle."

Lisbeth Jessen
Direktør, Danner

"Det var meget inspirerende at have dig med, Lise, og din tegning vil være en ledestjerne for udviklingen af vores fremtidige rapportering."

Thomas Emig
Head of Accounting & Control at Maersk Tankers

"På vores borgermøde, med et lidt følsomt emne, tegnede Lise et grafisk referat. Det satte nogle klare nøgterne billeder på, hvordan vi kan udvikle og forbedre vores arbejde, og vi er sikre på, at vi får stor glæde af tegningen fremadrettet."

Helle Mitzie Stennicke
Sundhedschef, Hillerød Kommune

HVORFOR TEGNE DET?

Kan du nikke genkendende til dette fra dine

møder eller workshops?: 

Deltagerne halvsover…

Koncentrationsniveauet er lavt…

Ingen deltager 100 %…

Der er mangel på entusiasme…

Vil du gerne sikre dig at:

Deltagerne tager ejerskab og byder ind under diskussioner?

Dagens pointer bliver husket på lang sigt?

Deltagerne er nærværende og 'på'?

Synlighed og gennemsigtighed er en integreret del?

TEGNINGERS VILDE EFFEKT

Tegninger er fantastisk stærke til at forbedre engagementet og ejerskabet hos alle typer af mennesker og formålet er derfor at fremhæve essensen af din virksomheds vision, idé m.m. via en stærk og tydelig visuel Essens-Raket ...samtidig med at vi har det sjovt!

PRISER OG TILVALG

Inkluderer transport indenfor Storkøbenhavn.

JEG TEGNER I EN AKTIV ROLLE

Referatet er et fantastisk sted for os at mødes i fælles dialog. Jeg spejler jer, jeg tegner jeres input. jeg er den som kommer udefra og får jer til at tale og udfolde jeres verden sammen.

Sådan kan min rolle se ud:

 

✏ Jeg bidrager til at udvikle tegningen i dialog med dig/ jer i nuet, f.eks. i forbindelse med,

at I skal udvikle jeres vision eller handlingsplan.✏ Jeg fortæller om, hvad jeg har observeret m.m. Så jeg tilfører værdi i kraft at af

være udenforstående (fluen på væggen).✏ Jeg inviterer deltagerne til at bidrage til tegningen. De tilbydes en form for ventil til

at komme ud med deres idéer og refleksioner.✏ Jeg har tegnet et oplæg på forhånd, som deltagerne forholder sig til, og hvor vi sammen indsnævrer

og optegner den på dagen gældende/ sande version.✏ Eller noget helt andet efter ønske...

 

 

Jeg medbringer alle de nødvendige materialer til det grafiske referat, du udpeger blot et fladt stykke væg, som er ca. 3 meter lang (hvis der er tale om en hel dag, foretrækker jeg en længere væg).

 

Skriv til mig: [email protected]

eller ring på: 5120 7689

Hvad inkluderer et referat?

Efter mødet beholder I tegningen og kan hænge den op et synligt sted, hvor den kan fungere som et referencepunkt for deltagerne. Som en tilvalgsmulighed, kan du få udleveret en scannet PDF-version, som er nem at uddele til deltagerne (fx via mail). Alternativt kan jeg fotografere tegningen og behandle den i Photoshop, så den kan anvendes som en JPEG eller PDF-fil.

EKSEMPLER

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.