Skab let forståeligt indhold og spar tid

LAD OS STARTE ET SAMARBEJDE!

"Lise løftede bare opgaven til et højere niveau! Dialogen var god og konstruktiv hele vejen igennem processen og resultatet bedre, end jeg kunne have drømt om! "

Sunny Cagara
Tryllekunstner

"Lise ved præcis, hvilke spørgsmål hun skal stille for at få det bedste resultat - Videoen var en stor succes og modtog klapsalver ved præmieren!"

Joan Roed
Resources & Planning – R&D Microbial Platform, Chr. Hansen

"Tre fine info-film har vi skabt i samarbejde med Lise: Det visuelle medie kan virkelig noget særligt, og Lise er god til at afkode budskaberne ud fra vores oplæg og hurtig til at eksekvere og levere i høj kvalitet!"

Gitte Lindhard
Talent and leadership Director, GN Store Nord A/S

"Til formidling på vores skærme i receptionen tegnede Lise en film om driften af fjernvarmeanlæg – et komplekst emne illustreret med levende streg, som fastholder beskueren!"

Berit Haahr Hansen
Projektleder, Københavns Kommune

"Ret imponerende så hurtigt og præcist Lise fangede essensen OG tegnede det klart og enkelt. En rigtig god proces med tydelig projektstyring og åben dialog. Vi har fået en video, som vi er rigtig glade for!"

Nikolaj Selmer Mølbye
Projektleder, Kryger A/S

"I forbindelse med den omfattende sammenlægning og tilblivelse af Andel valgte vi i IT & Digital Innovation, at bede Lise om hjælp til at illustrere vores rejse, både som tegning og video. Samarbejdet med Lise Grastrup var super let og effektivt."

Louise Kofoed-Gertvig
Afdelingsleder IT & Digital Innovation, Andel

VIDEOER OG ANIMATIONER

En kort, tegnet informationsvideo, som er lavet specifikt til din virksomhed, kommunikerer på en effektiv måde, hvem du er, og hvad du tilbyder. Den kan også bruges til at introducere en ny app eller formidle en forandring i virksomheden på en klar og lettilgængeligt måde for dine medarbejdere eller kunder.

Jeg laver videoer, der er tegnet i hånden – nogle gange kombineret med andre medier – hvor kun fantasien sætter grænser, og sammen udarbejder vi grundlaget for et ’storyboard’ og taler om filmens tema, længde, tempo, musik osv.

Hvis videoen skal indeholde en ’voice-over’, enten med din egen stemme, din chefs stemme eller en professionel ’voice-over’, kan dette sagtens lade sig gøre.

Processen med at lave en kort film er altid sjov og udfordrende:

Hvordan vil du klart udtrykke din pointe, hvis du kun har 2 minutter?

Hvilke billeder ville være passende?

 

 

Godt at vide

Som opstart får jeg input fra dig. Vi taler om dine tanker og idéer og videoens formål. Så laver jeg et storyboard (PDF-fil), som du godkender før vi fortsætter. Når du har godkendt storyboardet, sender jeg en faktura for dette, før jeg begynder at optage videoen.

PRISER OG MULIGHEDER

EKSEMPLER

Se disse videoer for at vurdere, hvilken stil der bedst passer til dine behov.

Københavns Kommune

STIL: 100% TEGNET I HÅNDEN

Denne video er lavet til Københavns Kommune – TMF – for at få deres 2200 medarbejdere til at anvende et nyt online værktøj, som skulle øge deres interne vidensdeling og i øvrigt blev en stor succes!

 

Sunny Cagara

STIL: MIXED MEDIA

Lise Grastrup har lavet denne informationsvideo til tryllekunstner Sunny Cagara, som sendes til hans kunder før en optræden. Med videoen sikrer han, at al nødvendigt information formidles på en letforståelig og humoristisk måde.

Inkluderet i prisen er den tid, der er anvendt på udarbejdelsen af de forskellige håndlavede scenarier.

 

Kryger

STIL: 100% TEGNET I HÅNDEN

I samarbejde med Kryger lavede Lise Grastrup denne korte video, som er tegnet i hånden og illustrativt beskriver et særligt produkt, Kryger tilbyder.

Før optagelserne blev der, på baggrund af grundig dialog, udarbejdet en drejebog (pdf.) med de tegninger som videoen skulle bestå af. 

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.